Welkom

De mobiele pagina Onlineparagnosten.net is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Gladys

Medium Gladys

Spiritueel advies  -  Heldervoelend  -  Helderziend     0909 1919 -     0903 416 36

Gladys - PIN 2771

Spiritueel advies - Heldervoelend - Helderziend

Bel Gladys op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Ik ben medium Gladys. Ik ben een open, eerlijk en communicatief mens. Ik help graag om inzicht te krijgen in jouw eigen leven. Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis op het gebied van spiritualiteit. Ik ben Heldervoelend en Helderziend. Ik help met Persoonlijke groei, Goddelijke kennis en de winti cultuur.
Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik graag met jouw foto en een foto van iemand die bij de specifieke vraag betrokken is of geboortedatum. Meestal komen direct inzichten en antwoorden naar boven bij het zien van die foto's, dus aarzel niet en bel mij maar.

Getuigenissen Gladys

Lieve Gladys, je hebt alweer gelijk gehad. Al je voorspellingen zijn weer uitgekomen. Je kan daarnaast ook super goed invoelen!

Liefs

.

Lieve Gladys,
Ik ben zo blij met u! Uw voorspelling is uitgekomen wat betreft mijn dochter haar school. U zag ook dat ze wordt aangenomen en dat is ook gebeurd. U bent super goed al uw voorspellingen komen uit. ik vind het altijd heel fijn om met u te praten. Ik raad iedereen ook aan om u te bellen. Dikke knuffel, kusjes en veel liefs L.....

Anoniem

Gladys wat een mooie reading heb je me gegeven, van begin tot eind, alles klopte ook. En de tijd zal het leren. Een warme groet in licht en liefde.
Liefs Claudia.

Claudia

Gladys. Ik ben heel erg blij met jou op de lijn. Je bent zo kundig in het geven van antwoorden, inzichten en adviezen. Ook is het altijd kloppend. Je bent niet zweverig maar met beide voeten op de grond. Je bent lief, wijs, energiek en als het nodig is ook confronterend. Liefs Lucia.

Lucia

Dank voor het mooie gesprek Gladys. Scherpe waarnemingen. Echt een bijzonder medium. Ik ga je zeker nog eens bellen, liefs Elenora.

Elenora.

Gaby’s, m’n tegoed was op. Wilde je sowieso bedanken dat je naar mij geluisterd hebt. Geduld is niet mijn sterkste kant;) zal goed oefenen. En hoop met m’n hele ???? hart dat jouw voorspelling uit gaat komen. Brassa van mij

Peggy

Lieve Gladys,
Ik wilde is laten weten wat u had voorspeld dat dat is uitgekomen. U bent heel goed in het invoelen en zien u bent geweldig en super top vrouw. Ik raad iedereen aan u te bellen, super aanwinst op deze lijn. Ik ga u snel weer bellen.

Liefs Knuffels

Anoniem

Lieve Gladys, wat jij een paar maanden geleden hebt voorspeld is weer uitgekomen, met de juiste tijd die jij aangaf! ik had ook niks anders verwacht.

Liefs

Anoniem

Beste Gladys, je bent een hele lieve vrouw en zonder veel te zeggen kan jij super goed invoelen! Een paar voorspelling van je zijn al uitgekomen, ik heb vertrouwen in de andere voorspellingen! Liefs

.

Zojuist een gesprek gehad met Gladys. Wat een ontzettend lieve vrouw!
Ze voelde mij goed aan en gaf mij hoop van de toekomst.
Een echte aanrader!

F

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Gladys

PIN 2771

Dit is de profielpagina van medium Gladys. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven