Welkom

De mobiele pagina Onlineparagnosten.net is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Emerald

Medium Emerald

Medium  -  Erfheks  -  Spiritueel advies     0909 1919 -     0903 416 36

Emerald - PIN 2705

Medium - Erfheks - Spiritueel advies

Bel Emerald op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Hallo mijn naam is Emerald. Zowel de spirituele als de paranormale wereld hebben altijd al een plekje gehad in mijn leven. Mijn moeder heeft mij de magische kust van de oeroude hekserij bijgebracht. Via mijn vader heb ik de wereld van de oosterse alchemie leren kennen. Door de ervaringen die ik heb mogen opdoen via mijn opleidingen als psycholoog en parapsycholoog, kan ik tot de kern van vele problemen komen. Als extra ondersteuning gebruik ik de oude heksen kaarten van mijn moeder en het Witches Wisdom Oracle. Lig je in de knoop met jezelf of heb je ergens problemen mee? Heb je nood aan wat goede raad of wil je gewoon even uw verhaal kwijt, aarzel dan zeker niet om mij een belletje te geven. Samen komen we er wel uit. Liefs Medium Emerald.

Getuigenissen Emerald

Lieve Emerald, wauw wat ben je een topper! Zo leuk aangenaam en vertrouwd gesprek met je. Je ziet alles zo helder en gaf me zoveel vertrouwen.
Dank je wel! Hou u zeker op de hoogte.
Groetjes Sarah.

Sarah

Aller aller liefste Emerald, er is er maar 1 zoals jij.
Wat ben jij een mooie rustige pure vrouw en medium. Wat jij kan en doet met behulp van jouw heksen kaartjes daar zijn geen woorden voor, zo goed als jij alles ook verteld met je lieve warme stem. Jij helpt mij zo goed en fijn om door mijn moeilijke stukken heen te komen waardoor ik sterker word met jouw hulp Lieve warme groet.

Willemien

Dank je wel lieverd, ik stuur je binnenkort een belverzoek ,haha ik geloof wel dat iets voorbestemd is maar niet in vrije keuze,denk dat je nu wel weet wie, voor mij ben je een Toppertje

Grote knuffel v mij

Happy

Lieve Emerald, vandaag heb ik hem eindelijk in de honingpot gestopt haha? hij is morgen jarig. Ik ben benieuwd of hij gesweet wordt en dan eindelijk het zoete liefdesgevoel weer gaat voelen. Ik laat het je weten. Liefs x

Stiertje

U bent in het bezit van een prachtige gave als paragnost, zeer straf consult heb ik ervaren. Bedankt

Brigitte

Emerald is heel lief en spiritueel. Ze kan zo mooi vertellen in welke emotie je zit en ook van anderen die op jouw projecteren. Ze kan meer zien dan je vraagt. Ze komt zelf met dingen die al spelen op dat moment. Dank je wel, Anna.

Anna

Emerald je bent een topper.
Super lieve dame en duidelijke uitleg en positieve Vibe.

Sharda

Lieve Emerald, dank je wel voor de magische gesprekken en je mooie reading. Je hebt altijd heel veel te vertellen en alles resoneert volledig. Ik ben blij dat de windheks haar werk doet. Ik ga met vakantie haha…. En nu de schoponderdekont heks v andere partij haar werk doen. Liefs x.

Stiertje

Lieve Emerald,
In het verleden had je al gelijk, jouw voorspelling spot on en je manier van uitleggen liefdevol en rustig.
Vandaag heb ik je weer mogen spreken en opnieuw kan je exact vertellen wat er speelt. Ik weet dat je gelijk hebt en weet ook zeker dat jouw voorspelling wederom zal kloppen. Dank voor de woorden die mij kracht geven, je heldere uitleg en de motivatie die je mij geeft.
Liefs,
S

S

Bijzondere Reading en Vrouw. Ik bel je zeker weer terug als ik je te pakken kan krijgen voor negatief en positief nieuws. Liefs x

De Lichtwerkster

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Emerald

PIN 2705

Dit is de profielpagina van medium Emerald. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven